Selfie Gép - Dream Booth Prémium

Interaktív, szórakoztató, vidám

Készülj fel az igazi party hangulatra őrületes bérelhető Selfie gépeinkkel!

Dream Booth Prémium

Interaktív, szórakoztató, vidám

Készülj fel az igazi party hangulatra
őrületes Selfie gépeinkkel

Dream Booth Prémium

Interaktív, szórakoztató, vidám

Készülj fel az igazi party hangulatra őrületes Selfie gépeinkkel!

selfiemoments_berelheto_selfiegep

Mit nyújt Neked a bérelhető prémium Selfie gépünk?

Fedezd fel a tökéletes selfie készítés új dimenzióját a Dreem Booth Prémium gépeinkkel! Kiváló minőségű, kompakt kamera, hogy minden pillanatod tökéletes legyen.  Bérelj selfie gépet és készíts profi szelfit ellenállhatatlan pillanataidról, melyeket könnyedén megoszthatsz barátaiddal és családoddal.  

GIF-ek egy pillanat alatt 

Fedezd fel a legújabb különleges selfie gépeinket, amelyekkel egy pillanat alatt készíthetsz különleges gifeket! Ezek a kamerák lehetővé teszik, hogy rögzítsd kedvenc pillanataidat mozgó képként, és azonnal megoszthasd őket barátaiddal és követőiddel.

Csomagajánlataink

selfiemoments_berelheto_selfiegep

Bronz

85 000 Ft

75 000 Ft

selfiemoments_berelheto_selfiegep

Silver

120 000 Ft

100 000 Ft

selfiemoments_berelheto_selfiegep

Gold

150 000 Ft

125 000 Ft

A feltüntetett árak hétvégi árak.

Hétköznap további kedvezmények.

A kiszállítási és telepítési díj Budapesten belül 5000 Ft.

Vidék esetében 110 Ft/km díjat számolunk.

A csomagárak maximum 150 fős létszámig érvényesek.

Helyszíni hosszabbítás: 30 000 Ft/ óra.

Csomagjaink teljesen személyre szabhatók, kérhetők hosszabb és rövidebb időtartamra is.

Csomagajánlatainkban korlátlan nyomtatás van, kérhető fix DB nyomtatása is kedvezménnyel

Mi is az a Dream Booth Prémium?

Az automata fotógép bérlése egy fantasztikus módja annak, hogy a vendégeidnek emlékezetes és vidám élményt nyújts. A profi technológiával felépített selfie gép segítségével azonnali fotónyomtatásra is lehetőséged van, így a vendégek a saját magukról készített vicces vagy éppen vagány fotókat azonnal magukkal vihetik. Az egyedi hátterek, greenbox háttér, vicces kiegészítők és party kellékek pedig további szórakozást biztosítanak a vendégeknek, így garantáltan jó hangulatú lesz a rendezvényed.

Az érintőképernyő használata rendkívül egyszerű, így mindenki könnyedén készíthet magáról egyedi, vicces vagy éppen vagány szelfiket. A gép tartalmaz egy profi tükörreflexes fényképezőgépet, stúdióvakut és egy hőszublimációs ipari fotónyomtatót is, így a kész képek minősége kiváló. A fotónyomtató azonnal kiadja a nyomtatott képet, így a vendégeknek csak pár másodpercet kell várniuk, hogy megkapják az emlékezetes ajándékot.

Számos néven találkozhatsz az ilyen típusú gépekkel, de az egyik legnépszerűbb a selfiebox, szelfibox, photo booth vagy selfie machine. Az elnevezéstől függetlenül azonban az a lényeg, hogy a vendégek egy fantasztikus élményben részesülnek, amelynek köszönhetően még emlékezetesebbé és szórakoztatóbbá válik a rendezvény.
Ha szeretnéd, hogy a vendégeid egy igazán szórakoztató és emlékezetes élményben részesüljenek, akkor érdemes megbízható, profi selfie gépet bérelned a rendezvényedre. Az automata fotógép bérlése egy fantasztikus módja annak, hogy szórakoztató programot biztosíts a vendégeidnek, és egyedivé varázsold az eseményedet.

Copyright © 2023 - Selfiemoments.hu. MINDEN JOG FENNTARTVA!