Referenciáink

selfiemoments_berelheto_selfiegep

Üdvözöllek a Selfie Moments galériában! Ez az oldal azért jött létre, hogy megoszthassuk veletek a legjobb pillanatainkat, amelyeket rendezvényeken örökítettünk meg. Itt megtalálhatod azokat a képeket, amelyek remek emlékek azokról a különleges alkalmakról, amelyeken részt vettünk. 

Ha rendezvényt szervezel, amelyről Te is szívesen megőriznéd a nyomtatott emlékeket, akkor bérelj tőlünk selfie gépet. Ez a fotóautomata lehetővé teszi, hogy te magad rögzítsd a legjobb pillanatokat a rendezvényeden, és megoszthasd azokat barátaiddal és családoddal. Látogass el az ajánlatkérés oldalunkra, és kérj egyedi személyre szabott ajánlatot!

Selfiemoments

Partner találkozó a Larus rendezvény központban

Nagyon örülünk, hogy részt vehettünk ezen a partnertalálkozón a Larus Rendezvény Központban. A selfie gép és a  360 selfie gépeink nagyszerű szórakozást nyújtottak, és lehetővé tették, hogy a vendégek emlékezetes pillanatokat örökíthessenek meg. A rendezvény központ személyzete csodálatos és nagyon segítőkész . Új embereket ismertünk meg, akikkel remek kapcsolatot alakítottunk ki, és ez a tapasztalat tovább erősítette a partnerkapcsolatainkat.

Etyek Calling Daytime Party with Nigel Stately

Az Etyek Calling daytime partin  való részvételünk egy igazi megtiszteltetés volt, és hihetetlenül fantasztikus élményekben volt részünk. Nigel Stately, Tigran és StormaSound fellépései magával ragadtak mindenkit, és együtt alkottak egy felejthetetlen hangulatot. A rendezvény  minden részletében megmutatta a zene erejét.

Peggi és Kristóf nagy napja Neszmélyen

Neszmélyen, a Hiltop Borbirtokon jártunk Peggi és Kristóf esküvőjén, ahol a Prémium Selfie Gépet és a 360 selfie gépet használtuk. Az egész helyszín lenyűgöző volt, a természet közelsége és a modern elemek tökéletes egyensúlyban voltak.

A borbirtok tájának varázsa azonnal elragadott minket. A környező dombok és szőlőültetvények egy gyönyörű panorámát nyújtottak, és a zöldellő táj lenyűgöző volt. A természetes szépség és a vidéki hangulat nyugalmat és romantikát árasztott.

Ugyanakkor a helyszín modern kiegészítői is lenyűgöztek minket. A Prémium Selfie Gép és a 360 Selfie lehetővé tették, hogy a vendégek szórakoztató és kreatív fotókat/videókat készítsenek magukról, amelyek még emlékezetesebbé tették az esküvőt. 

Jótékonysági Bál a Tima Endre Általános iskola részére

Nagyon örömteli volt számunkra, hogy részt vehettünk a Tima Endre Általános Iskola Jótékonysági Bálján, és támogathattuk ezzel az oktatási intézményt. A selfie gép lehetővé tette, hogy emlékezetes pillanatokat örökítsünk meg az eseményről, és együtt örülhessünk a közös célunknak. Örülünk, hogy hozzájárulhattunk az iskola fejlődéséhez és boldogok voltunk, hogy ilyen remek emberekkel tölthettük az estét.

Dogs on the Catwalk Budapest

Budapesten a Marriott Hotel-ben került megrendezésre ez a csodálatos rendezvény melyen mi is részt vettünk a 360 videobooth selfie gépünkkel. A szervezők célja az, hogy az Ürömi Állatotthon kiskutyái szerető családot kapjanak. Sok ismert ember is megjelent ezzel is támogatva a rendezvény sikerét. Kérünk ha tudsz segítsd Te is az Ürömi Állatotthont.

Lili és Barnabás Nagy Napja Vásárosnaményban

Lili és Barnabás egy gyönyörű esküvőt tartottak a Hunor Hotel és Étteremben Vásárosnaményban. Az egész nap tele volt boldogsággal és szeretettel.

A helyszín varázslatos volt, a szálloda és az étterem is csodálatosan berendezett. Minden részletre odafigyeltek, hogy a vendégeknek tökéletes élményben legyen részük.

A Prémium Selfi Gépünk remekül szórakoztatta az embereket. A vendégek vicces és kreatív képeket és giffeket készíthettek magukról, amelyekre örökké emlékezni fognak.

Lili és Barnabás egy szuper kedves és szeretetteljes pár. Még egyszer sok boldogságot kívánunk Nektek.  Az esküvőjük felejthetetlen élmény volt, amelyet mindannyian nagyon élveztünk.

Ez az esküvő valóban megmutatta, hogy mennyire gyönyörű és boldog pillanatokat tud teremteni egy ilyen különleges helyszín és egy Prémium Selfi Gép. Mindenki boldogan távozott, tele szép emlékekkel és mosolyokkal az arcán.

Deutsche Telekom Party Debrecenben

Elkocsikáztunk Debrecenig, ahol meghódítottuk a Börzsöny Pub-ot a 360 Selfie gépünk segítségével. A Telekom csapatépítő rendezvényen nagy sikerrel szórakoztattuk a vendégeket.

Réka és Roli nagy napja Székesfehérváron

Nagyon megható volt, hogy részt vehettünk Réka és Roli esküvőjén Székesfehérváron, és láthattuk azt a hatalmas szeretetet, ami őket körülveszi.  Az est folyamán remekül éreztük magunkat, és boldogok voltunk, hogy osztozhattunk Réka és Roli boldogságában.

Schneider Partner találkozó

Nagyon kellemes élmény volt számomra részt venni a Schneider partnertalálkozóján a Néprajzi Múzeumban. A helyszín lenyűgöző volt, és kiválóan illik a rendezvény méltóságteljes hangulatához. Köszönjük a lehetőséget és a bizalmat.

Copyright © 2023 - Selfiemoments.hu. MINDEN JOG FENNTARTVA!