Fedezd fel velünk a Selfie Gépek világát

A Videobooth 360 ,Selfie Gép és a Beszédes Vendégkönyv kombinációjával
örök emléket teremthetsz eseményedről!

Fedezd fel a gépeink sokszínű világát! Bemutatjuk neked a legújabb és leginnovatívabb modelleket, amelyek közül kedvedre válogathatsz. Kattints a gépek nevére, hogy részletesen megismerd az egyedi tulajdonságaikat és funkcionalitásukat. Válaszd a tökéletes gépet, hogy még felejthetetlenebbé tedd a rendezvényed. A Gépeink bérletidíjáról az események fül alatt kaphatsz bővebb információt.

Selfie_moments_larus_rendezveny_8

Prémium Selfie Box

Fedezd fel a tökéletes selfie készítés új dimenzióját a Dreem Booth Prémium gépeinkkel! Kiváló minőségű, kompakt kamera, hogy minden pillanatod tökéletes legyen. Készíts profi szelfit ellenállhatatlan pillanataidról, melyeket könnyedén megoszthatsz barátaiddal és családoddal.

selfiemoments_selfiemirrorpremium

Selfie Mirror Prémium

Üdvözlünk a Selfie Mirror Prémium világában! A 47 hüvelykes kijelzővel rendelkező exkluzív Selfie gépünk új kapukat nyit a fotózás világába. Az elegáns és látványos tükör piros szőnyeggel és arany kordonokkal mindenkit elvarázsol. A Selfie Mirror Prémium ideális választás esküvőkön, partikon vagy vállalati eseményeken.

selfiemoments_berelheto_selfiegep

Videobooth 360

Mindenki imádja, amikor vicces vagy vagány szelfiket, videókat készíthet magáról, és megoszthatja azokat a közösségi média platformokon. De mi lenne, ha még profibb, minőségibb és szórakoztatóbb felvételeket készíthetnél magadról és a vendégeidről? Ebben segíthet neked a 360 szelfi gép, amivel azonnal páratlan élményt tudsz szerezni magadnak és a barátaidnak.

beszedes_vendegkonyv_selfiemoments

Beszédes Vendégkönyv

Fedezd fel az emlékezés új módját a Beszédes Vendégkönyvvel! Ez az innovatív szolgáltatás lehetővé teszi, hogy hangüzeneteket hagyj a különleges pillanatokban, így az emlékek életre kelnek hangban. Vedd fel a hangulatot, a hangokat és az érzéseket egyedi vendégkönyvedbe, és élvezd az emlékezés új dimenzióját.

logo_selfiemoments

Copyright © 2023 - Selfiemoments.hu. MINDEN JOG FENNTARTVA!