Nyomtatási minták

A selfie gépek használata ma már teljesen megszokott a rendezvényeken és ünnepségeken. De mi lenne ha még egyedibbé tehetnénk őket? Ezek a keretek a selfie gépekhez választhatók, és különböző ünnepekhez, rendezvényekhez teljesen személyre szabbhatók. Két méretből választhatsz: 10x15cm és 5x15cm.

Képzeld el, hogy a 10×15 cm-es nyomtatásnál a selfie gépünk igazi szuperhősként működik: egy kattintás, és máris két példányban nyomtatja ki a képed! Egyik a vendégek kezébe kerül, hogy emlékbe haza vihessék, a másik pedig azonnal mehet a vendégkönyvetekbe így azonnal egy örök kézzel fogható emléket kaptok. 

  • Válaszd ki a Neked leginkább tetsző elrendezést
  • Küldj nekünk egy mintát a rendezvényed meghívójáról
  • Mi elkészítjük a megálmodott egyedi nyomtatási keretet.

Az ilyen keretek kinyomtatása után pedig számos lehetőség nyílik a kreatív felhasználásra. Akár ajándékként is szolgálhatnak a házasulandó párnak, hiszen egyedi emléket jelentenek számukra a nagy napon történtekről. De nem csak esküvőkön, hanem más rendezvényeken és ünnepeken is remek ajándék lehet ez a személyre szabott, kinyomtatott kép.

Ezen kívül a keretek kiválasztása és használata is szórakoztató lehet a vendégek számára, akik különféle kreatív ötletekkel élhetnek a selfie gép használatakor. Például az egyedi pozíciók, a vicces grimaszok és a különböző szűrők kipróbálása, majd az eredmények megtekintése a kerettel ellátott kinyomtatott fényképen.

Összességében tehát elmondható, hogy az ilyen keretek kínálta lehetőségek széles választékát kínálják a rendezvényeken résztvevőknek. Egyediek, személyre szabhatóak és remek emléket jelentenek az eseményről.

logo_selfiemoments

Copyright © 2023 - Selfiemoments.hu. MINDEN JOG FENNTARTVA!